Servei d’acollida i canguratge de tarda 2020-2021

Benvolgudes famílies,

Contactem amb vosaltres per informar-vos que el servei d’acollida i canguratge de tardaper al curs 2020/2021, el gestionarà Village Niu Sabadell, i ja teniu obertes les inscripcions per sol·licitar-lo (és MOLT IMPORTANT fer-ho ara perquè tinguem una previsió del nombre d’inscrits).

Això implica que es posarà en marxa un nou procediment de funcionament per complir amb els diferents aspecte legals que donen seguretat als nostres infants i a les famílies. A més, s’ha d’assegurar, al màxim possible,  el compliment de tota la normativa de seguretat i prevenció establerta pel Departament de Salut i Educació pel que fa a les activitats fora de l’horari escolar i dins del període del curs acadèmic, a causa de la Covid19.

En cas d’un possible confinament, el servei quedarà suspès i no es facturarà. Només en el cas que el confinament agafi uns quants dies del mes en curs i en el cas del servei fix, es farà un abonament a les famílies

de la part proporcional del servei no gaudit, per descomptar al pròxim servei sol·licitat amb Village Niu.

Per tant, us annexem el procediment d’acollida i canguratge de tarda, que es resumeix en els següents punts:

Inscripcions online: Si ja heu fet alguna inscripció amb Village Niu (extraescolars o casal d’estiu), només cal enviar un missatge per l’Aula Virtual. En cas contrari, haureu de fer la inscripció omplint el formulari corresponent segons els procediment. Referent al formulari, comproveu bé que heu introduït les dades correctes als camps correctes – que no hagi l’email al lloc del telèfon – i eviteu l’ús de l’apòstrof.

Servei fix: S’assegura la plaça de l’infant independentment de la seva assistència. Es paga la mateixa quota cada mes i es paga al principi del mes en curs

Servei esporàdic: La plaça es confirmarà en funció de les ràtios i els grups de convivència que puguin existir. S’ha de reservar, enviant un email mitjançant l’Aula Virtual. Es paga a mes vençut i en funció dels dies i franges gaudides.

Reserves/anul·lacions: Es podrà reservar o anul·lar el servei fins a dues hores abans d’iniciar-se el servei. Si no s’anul·la la reserva com a mínim dues hores abans de l’inici, el servei es facturarà encara que no s’hagi gaudit.

Si teniu qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte amb Village Niu, a l’email: sabadell@villageniu.net

Atentament,

AFA Ribatallada
Equip Village Niu Sabadell

NOTA: Teniu tota la informació al menú -> Acollida