Activitats extraescolars

Les activitats extraescolars
Setembre 2018 – Juny 2019

PERCUSSIÓ AFRICANA (P5 -6è – Dimarts): Familiarització amb els instruments i la metodologia. Djembé i Doundouns organitzada com cada any pel David Egea.

FUTBOL (1è-6è – Dimarts i dijous): Es treballa la tècnica i les regles del joc, el control físic i mental, el joc d’equip, el repecte amb els companys, tot en un entorn lúdic i formatiu. Amb l’Aitor Ramos.

ANGLÈS (P4-6è – Dimecres): És una activitat amb una nova filosofia i els millors aspectes de les metodologies de la nova escola, més les noves tecnologies i la immersió lingüística en anglès i català per realitzar activitats per als nostres nens per guiar-los i donar-los suport en el seu procès educacional d’una manera lliure i divertida. Serveis Educacionals i Culturals: Village Niu Sabadell.

ESCACS (1r-6è – Divendres): Classes d’escacs per desenvolupar la intel·ligència emocional en els nens i transmetre valors a partir del joc. Amb l’Ivo Espau Alavedra. Durant el curs es participarà en campionats amb altres escoles.

IOGA PER PARES (pares i mares – Dimarts): amb la Pili Muñoz, els dimarts de 20:30 a 21:30h (qui ho vulgui provar està convidat a fer-ho de franc).

TEATRE MUSICAL (1r-6è – Divendres): És una oportunitat per apropar-se al teatre, a la dansa i a la música. Es combina la dramatúrgia amb la música i el ball. Es treballa interpretació, improvisació, foniatria, expressió corporal i verbal,… amb diversos tipus de tècniques i combinant cos, oïda, sensibilitat, imaginació, fantasia, creativitat, espontaneïtat, autonomia, etc. Arca Temàtica.

MULTIESPORTS (P4-6è – Dilluns i divendres): Introducció a la Iniciació Esportiva, amb l’objectiu de proporcionar un aprenantage bàsic de diferents esports: futbol, handball i bàsquet. Tot en un entorn lúdic i formatiu. Treballant la tècnica i les regles del joc, el control físic i mental, el joc d’equip, el repecte amb els companys… (2 dies a la setmana). Amb l’Aitor i l’Arnau.

FES-T’HO MATEIX: (1è – 6è – Dijous): Taller de manualitats aprofitant materials i convertint-los en objecte d’us. D’un tros de roba en fem un moneder i aprenem a cosir; del paper en fem màscares; dels fils collarets… aprenent tècniques de ganxet, cartró pedra, etc. Amb l’Elisenda.

DANSA (1è – 6è – Dimarts i Dijous): Combinació d’exercicis cardiovasculars amb passos de ball i coreografies dissenyades a partir de la música més actual. Una manera divertida de moure el cos i fer esport a la vegada, mitjançant la qual els nens i nenes es diverteixen ballant les seves cançons preferides i tenen l’oportunitat de mantenir-se actius al ritme de la música que més els hi agrada. Amb la Yolanda.

L’HORARI
Les activitats començaran el dilluns 24 de setembre, i s’acabaran el 7 de juny.
L’horari de totes les activitats serà de 16:30 a 17:45.
De 16.30 a 16.45 els nens berenaran i després començarà l’activitat d’una hora de durada.

El PREU
El preu de les extraescolars d’un sol dia és de 21 euros/mes, excepte de l’activitat d’anglès que té un preu mensual de 30€ i un rebut inicial de 30€ en concepte de material.
El preu del Futbol, Multiesport i Dansa és de 37 euros/mes (Activitats de 2 dies/setmana).

Un cop iniciada l’activitat s’ha de complir el pagament de tot el trimestre, en cas de donar-se de baixa.

INFORMACIÓ IMPORTANT
Les activitats es valoren de manera continuada per una comissió de l’AMPA i de mestres de l’Equip Educatiu de l’escola. Si en algun cas, un alumne no segueix les directrius marcades pel monitor de l’activitat o no té una actitud adequada per aquesta, i això efecte a la resta del grup, s’informarà les famílies i és prendran les mesures necessàries per tal de poder garantir un bon funcionament de l’activitat.

Les activitats que no tinguin un mínim de 9 nens inscrits no es podran realitzar. 

FOTOS EXTRAESCOLAR ANGLÈS