Com funciona

P3 – dinen en un menjador petit, exclusiu i acollidor, només per ells, on poden estar tranquils i menjar al seu ritme.

Fan migdiada a l’aula, on es crea un ambient adequat per agafar la son. En cas que algun infant no dormi, normalment està relaxat i tranquil, estirat al llit.

És en aquest moment que la monitora aprofita per omplir les llibretes viatgeres. Si algun dia els infants estan molt desperts, la monitora ha d’estar per ells.

P4 i P5 – dinen a les seves respectives aules. Els infants paren la taula. En el moment de pati, els dos grups comparteixen el pati de dalt i poden anar sense mascareta sempre que estiguin en espais delimitats.

1er, 2on, 3er – primer torn de menjador. Un dels grups, dina a l’aula de música, un espai contigu al menjador, els altres dos grups comparteixen l’espai de menjador amb les distàncies establertes. D’aquesta manera gaudeixen de molt més espai, estan els grups ben separats i reduïm el soroll.
4t, 5è, 6è – segon torn de menjador. Un dels grups, dina a l’aula de música, un espai contigu al menjador, els altres dos grups comparteixen l’espai de menjador amb les distències establertes. D’aquesta manera gaudeixen de molt més espai, estan els grups ben separats i reduïm el soroll.

Novetats! De 1r a 6è els alumnes passen pel self. No es pararà taula. Cadascú agafarà la safata, els coberts i el got.

Els alumnes de 1er a 6è poden compartir el pati per jugar, sempre han de dur la mascareta. L’aula de música un cop habilitada de nou, està disponible també per utilitzar-la.

No es renten les dents! – mesura excepcional contra la COVID19 –