Com funciona

I3 – Dinen en un menjador petit, exclusiu i acollidor, només per ells, on poden estar tranquils i menjar al seu ritme.

Fan migdiada a l’aula, on es crea un ambient adequat per agafar la son. En cas que algun infant no dormi, normalment està relaxat i tranquil, estirat al llit.

És en aquest moment que la monitora aprofita per omplir les llibretes viatgeres. Si algun dia els infants estan molt desperts, la monitora ha d’estar per ells.

I4 i I5 – Dinen a les seves respectives aules. Els infants paren la taula. En el moment de pati, els dos grups comparteixen el pati de dalt.

1er, 2on, 3er – Primer torn de menjador. En cas que hi hagi molts alumnes es pot disposar de l’aula de música, un espai contigu, com a part del menjador, així que els alumnes poden estar repartits per cursos entre els dos espais. D’aquesta manera gaudeixen de més espai, es guanya amb comoditat i es disminueix el soroll.

Un cop acabat l’àpat, surten a jugar al pati.

4t, 5è, 6è – Segon torn de menjador. També es pot disposar de l’aula de música, que s’utilitza segons la quantitat d’alumnes que es queden a dinar. 

Abans de dinar, juguen al pati esperant que el seu torn al menjador.

Quan acaben, surten a jugar al pati.

El rentat de dents encara no es fa. Des de l’escola i l’AFA trobem que els hàbits són molt importants i volem donar-hi l’espai d’higiene i bona pràctica que es mereixen. Actualment no ho veiem viable però en parlem tot sovint per avaluar i plantejar noves opcions. 

Cal afegir que aquells alumnes amb ortodòncia que els és necessari rentar-se les dents, ho podran fer sense inconvenient. Envia un correu a l’AFA o comenta-ho amb el coordinador per estar-ne al cas, recorda que el trobaràs els dimecres a les 9 al menjador de l’escola.