Com apuntar-se / Notificacions

  • Registrar-se a l’APP “ColeCHEF”

Qualsevol modificació es pot notificar per l’APP “ColeCHEF”

Menjador: Alumnes Esporàdics
Vies per apuntar-se:

  • Via APP “ColeCHEF” abans de les 10h per notificar-ho 
  • De manera temporal: Omple el paper i diposita’l a la bústia de l’AFA, trobaràs la bústia a l’esquerra de la porta d’entrada petita sota el plafó d’anuncis i damunt hi ha papers especials per a omplir.  A partir del gener’21 ja no es podrà fer servir la bústia.
  • Horari màxim per a notificacions: abans 10 del matí.

DIETA TOVA O DIETA ASTRINGENT?

Notifica-ho abans de les 10h per que la cuinera estigui al cas!

  • Via APP “ColeCHEF” abans de les 10h per notificar-ho 
  • De manera temporal: Omple el paper i diposita’l a la bústia de l’AFA, trobaràs la bústia a l’esquerra de la porta d’entrada petita sota el plafó d’anuncis i damunt hi ha papers especials per a omplir.  A partir del gener’21 ja no es podrà fer servir la bústia.

NO ES QUEDA A DINAR

Per que no ens cobrin el menú el dia que el nostre fill o filla no es queda a dinar és important notificar-ho abans de les 10h

  • Via APP “ColeCHEF” abans de les 10h per notificar-ho 
  • De manera temporal: Omple el paper i diposita’l a la bústia de l’AFA, trobaràs la bústia a l’esquerra de la porta d’entrada petita sota el plafó d’anuncis i damunt hi ha papers especials per a omplir.  A partir del gener’21 ja no es podrà fer servir la bústia.

Explica si només és pel dia en concret o si està malalt, per que hauràs de notificar quan torna a quedar-se!