Serveis de menjador

cuinerEl servei de menjador

El menjador escolar està pensat per a tots aquells pares i mares que treballen o que per raons diverses no poden atendre els seus fills a l’hora de dinar.

El servei de menjador és molt important per a nosaltres i per aquest motiu us oferim el servei de cuina pròpia que gestiona directament l’AMPA amb la gestió del personal i l’el·laboració dels menús subrogada a l’empresa Serunión.

L’horari de menjador és de les 12:30h fins a les 15:00h tant per al parvulari com per a primària.

Durant el servei de menjador treballem tots els hàbits i normes ja establerts a nivell general de l’escola, aprofundim però en els alimentaris, així com en els higiènics i també en el comportament a la taula apropiat segons les diferents edats dels nens.

Agrupem els nens i nenes per edats i amb un monitor per grup marcant els diferents objectius que cal treballar.

 

Ús del menjador

A continuació us indiquem el procediment que seguim a l’escola per tal de fer ús d’aquest servei. Hi ha dos grups diferents: els habituals, que es queden a dinar cada dia o amb periodicitat (p.ex. dilluns, dimarts i divendres) i els no habituals.

Si en sou usuaris habituals, haureu d’apuntar-vos en el full d’inscripció de les activitats de l’AMPA que us entreguen a l’inici de curs. Només cal que notifiqueu si hi ha algun canvi (avisar el dia que no es quedarà a dinar), amb una nota a la bústia del menjador o una trucada a la cuina al telèfon: 93.716.54.94, ext. 1, abans de les 10:00h del matí. Els alumnes que no hagin avisat se’ls cobrarà el dinar.

Si han estat uns dies sense venir (malaltia, …) també s’ha d’avisar el dia que es tornen a quedar.

Si en sou usuaris no habituals, els alumnes ho hauran de notificar utilitzant el tiquet de menjador i dipositar-lo a la bústia/cartellera del menjador, a les 9:00h del matí o per telèfon a la cuina (93.716.54.94, ext.1), abans de les 10:00h del matí.