Menjador

cuinerEl servei de menjador

El menjador escolar està pensat per a tots aquells pares i mares que treballen o que per raons diverses no poden atendre els seus fills a l’hora de dinar.

El servei de menjador es molt important per a nosaltres i per aquest motiu us oferim el servei de cuina pròpia que gestiona directament l’AMPA.

L’horari de menjador és de les 12:30h fins a les 15:00h tant per al parvulari com per a primària.

Durant el servei de menjador treballem tots els hàbits i normes ja establerts a nivell general de l’escola, aprofundim però en els alimentaris, així com en els higiènics i també en el comportament a la taula apropiat segons les diferents edats dels nens.

Agrupem els nens i nenes per edats i amb un monitor per grup marcant els diferents objectius que cal treballar.

 

Ús del menjador

A  continuació us indiquem el procediment que seguim a l’escola per tal de fer ús d’aquest servei. Hi ha dos grups diferents: els habituals, que es queden a dinar cada dia o amb periodicitat (p.ex. dilluns, dimarts i divendres) i els no habituals.

Si en sou usuaris habituals, haureu d’apuntar-vos en el full d’inscripció de les activitats de l’AMPA que us entreguen a l’inici de curs. Només cal que notifiqueu si hi ha algun canvi (avisar el dia que no es quedarà a dinar), amb una nota a la bústia del menjador o una trucada a la cuina al telèfon: 93.716.54.94, ext. 1, abans de les 10:00h del matí. Els alumnes que no hagin avisat se’ls cobrarà el dinar.

Si han estat uns dies sense venir (malaltia, …) també s’ha d’avisar el dia que es tornen a quedar.

Si en sou usuaris no habituals, els alumnes ho hauran de notificar utilitzant el tiquet de menjador i dipositar-lo a la bústia/cartellera del menjador, a les 9:00h del matí o per telèfon a la cuina (93.716.54.94, ext.1), abans de les 10:00h del matí.

 

 

Horaris

 

La Junta de l’Ampa es reuneix de marera periòdica cada mes.

 

La Junta està subdividida en comissions que treballen paral·lelament per tal de poder realitzar i organitzar totes les activitats que fem des de l’AMPA. És a les reunions on cada comissió exposa la feina realitzada així com les seves aportacions.

 

Festes: Cerquen la col·laboració dels pares i mares per organitzar/coordinar les festes conjuntament amb l’escola. Celebrem la Castanyada, el Nadal, el dia de les danses, el Sant Jordi i el Fi de curs.

Pares-Mares: Gràcies a ells gaudim de diferents xerrades per als pares al llarg del curs, així com també són els encarregats de preparar-nos una sortida pel rodal.

Delegats: Comissió encarregada de coordinar els diferents delegats de classe, els qual van transmeten les difernts informacions, queixes i suggeriments que puguin sorgir a tos els grups.

Tresoreria: Comissió dedicada a la gestió econòmica de l’ampa.

 

Com ens podeu trobar

La Junta de l’Ampa es reuneix de marera periòdica cada mes.

La Junta està subdividida en comissions que treballen paral·lelament per tal de poder realitzar i organitzar totes les activitats que fem des de l’AMPA. És a les reunions on cada comissió exposa la feina realitzada així com les seves aportacions.

Podeu assistir com a socis, a qualsevol de les juntes per a fer les vostres aportacions o senzillament com a oients.

Us animem a venir per a conèixer de més aprop qui són i tot el que fem , així per aportar la vostra col.laboració en la mesura que us sigui possible,ja que els vostres fills/filles gaudiran d´aquest petit esforç.

Us esperem doncs……