Que fem a l’ampa de l’escola Ribatallada?

L´ampa del Ribatallada està organitzada en diferents comissions sense les qual fora impossible oferir-vos les activitats que s´organitzen per als nostres fills/filles.

Comptem amb 9 comissions que gestionen diferents àmbits .

Menjador:S´encarreguen d´organitzar el menjador escolar, tant a nivell del personal com amb la planificació del difernts torns i la distribució del monitors necessaris que s´encarregaran de l´aprenentage dels bons hàbits a la taula.

Extraescolars-Casals: Aquí trobareu totes les activitats pensades en el lleure dels vostres fills .Extraescolars variades ,les quals es duen a terme al llarg de tot el curs acadèmic .Casalet o natació per les tardes  els dies de la jornada intensiva i finalment el casal :

Comunicació: En ofereixen 5 butlletins al llarg del curs,desprès de realizar una recerca a diferents nivells: comissions/delegats/festes/sortides/propostes pares/classes.Aquesta comissió també s´encarrega de realizar els diferent cartells de les festes i els casals

Festes:Cerquen la col.laboració dels pares i mares per organitzar/coordinar les festes conjuntament amb l´escola.Celebrem la Castanyada, el Nadal,les danses, el Sant Jordi i per tancar la cloenda de Fi de curs.

Pares-Mares:Gràcies a ells gaudim de diferents xerrades per als pares al llarg del curs, així com també són els encarregats de preparar-nos una sortida d´escola.

Delegats:Comissió encarregada de coordinar els diferents delegats de classe,els qual van transmeten les difernts informacions, queixes i suggeriments que puguin sorgir a tos els grups..

Socialització :Planifiquen la gestió per quatriènis del llibres que necessitaran per cicles junt amb l´escola,i gestionen el cost econòmic de les sortides distibuint-les en cuotes periòdiques.

Web: Han estat els encarregats de realitzar aquesta web, s´encarreguen d´actualitzar-la habitualment així com d´aplicar les noves eines de comunicació .

Tresoreria:Comissió dedicada a la gestió econòmica de l´ampa.