LA CASTANYADA – Escola

FESTA DE TARDOR – LA CASTANYADA       castanya
Dijous 31 a la tarda

Com ja és típic per aquestes dates, tots estem treballant per celebrar la festa de tardor. Els alumnes del cicle superior han decorat l’entrada de l’escola.

Ens estem preparant per fer de pastissers. A parvulari farem postres de músic amb suc de taronja, els del cicle inicial prepararem boletes de tardor, els del cicle mitjà farem trufes de xocolata i pastís xocoexprés i els del cicle superior farem unes postres típiques d’aquesta festa: els panellets!. N’hi haurà per llepar-se els dits!

Ens agradarà molt compartir amb tots vosaltres aquesta festa. Dijous 31 a la tarda, tothom hi està convidat.

Important: els nens i nenes de primària, el dia 31 al matí hauran de portar 8 castanyes cuites.

Què farem?     castanya
Al matí, farem una passejada per l’escola, per veure els treballs de tots els companys. Després anirem a la biblioteca on ens espera com sempre la vella CASTANYERA que aquest any ens explicarà unes històries tan i tan originals que ens deixarà bocabadats!

A la tarda, a les 3,15h., ens explicarem quines receptes hem fet amb els nostres companys. Tot seguit, cantarem cançons i farem un berenar amb tot el que han preparat els nens. A les 4h. anem tots cap a la classe.

A les 4,05h, obrirem les portes de l’escola. Les famílies podran entrar i gaudir amb nosaltres de la festa visitant l’escola i veient els treballs que han fet els nens i les nenes. A les 4,25h. començarem a recollir i a les 4,30h. s’acabarà la festa.