Pla de consum de fruita a les escoles

Actualització 2: El curs d’enguany hem comprovat que han portat menys fruita que en cursos anteriors. Perquè puguin menjar tots els nens i nenes de l’escola la repartirem  els dies dimarts 26 de novembre (ja està repartida) i dimecres 27 de novembre. La fruita que es repartirà el dia 27 de novembre serà mandarina i pera acompanyada de trossets de pastanaga
Actualització: La campanya de fruita a l’escola comença la setmana vinent. El dia 26,27,28 i 29 de novembre s’ha de repartir la fruita i necessitaríem mares o pares col·laboradors que puguin venir els dies que puguin a les 9 del matí per poder preparar la fruita als alumnes més petits de l’escola.

 

dibuixos-de-fruites-vector-d-39expressio 34-51178

Després de valorar el desenvolupament de la campanya del curs passat i el seguiment que es va fer des de l’escola i les famílies, seguim considerant important afavorir l’adquisició de l’hàbit de menjar fruita en els nostres infants.

Per tant hem renovat la sol·licitud i ens ha estat concedit continuar participant en el Pla.

Un cop al mes rebrem la quantitat de fruita necessària per tal que tots els nostres alumnes mengin durant quatre dies al mes una peça de fruita per esmorzar.

 Els dies que donarem la fruita per esmorzar seran dimarts dia 26, dimecres dia 27, dijous dia 28 i divendres dia 29 de novembre.

 Us demanem la vostra col·laboració organitzant  a casa durant aquest dies,  un esmorzar diferent, pensant que a l’escola menjaran la fruita. Pensem que és molt important convèncer al vostres fills i filles que aquesta és una mesura pensada per  ajudar-los a adquirir bons hàbits alimentaris.

En el cas de que alguna classe tingués una sortida, els donarem la fruita per berenar.

Les fruites del mes de novembre són:

–  Pera Blanquilla
– Mandarina
 Poma vermella
– Pastanaga

Cada mes  us informarem  de les dates que donarem la fruita.

L’equip directiu.