Com ens afecta la llei Wert, la nova llei d’educació?

Actualització: Us informem que la xerrada d’aquest dijous dia 23, queda posposada per motius personals del ponent. 

xerradalomce

Des de fa molts mesos anem sentint parlar de la llei Wert però a vegades un excés d’informació genera desinformació i ens perdem en aquest mar de dades. Sabies que amb aquesta nova llei d’educació empreses privades i externes a l’educació pública passaran a avaluar els nostres fills i els seus professors apartant del grup aquells que no superin les revàlides? Sabies que el sou dels professors i les dotacions econòmiques i de personal als centres estaran vinculades a les notes dels seus alumnes? Sabies que es subvencionaran els centres que facin segregació per sexe? Sabies que tornarà la religió i desapareixerà la música i altres assignatures socials i que les llengües pròpies deixaran de ser troncals per passar a ser opcionals?

Si vols saber tot això i molt més vine a la Xerrada del dia 23 de gener a l’Escola Ribatallada a les 21:30h. És important pels teus fills!