Preparació Carnestoltes 2014 (i III)

Cartell3

 

 

 

DIMARTS 18 

Ahir es va fer la 3a reunió de preparació del Carnestoltes.

Aquí teniu el resum de com estan les coses.

 

 

bona nit a tothom!

 
en la reunió d’avui s’ha acabat de perfilar i definir el carnestoltes:
 
tema cartell: la mida ideal seria DinA3, però com que sembla que no hi tenim accés (ningú té aquesta impressora en color) s’ha decidit fer-la en DinA-4 i color. s’haurien de fer les sardines una mica més petites per tal que els establiments col·laboradors i els organitzadors es poguessin llegir més bé.
establiments col·laboradors: ara per ara hi ha: Forns de Pa Valls, Forn de Pa Armengol, Forn de Pa Portell, Pastisseria Núria, Pastissera Sant Marc i Bar El Velòdrom
queden per confirmar encara el Bar Què Dius i Ca l’Estruch – se’n cuida el Xavi Canosa de fer el contacte i et dirà si hi col·laboren el més aviat possible.
 
per cert, algú va parlar del Forn Centenari, algú hi ha contactat? caldria saber-ho demà o dijous com a molt tard! algú se’n pot cuidar?
 
hi ha uns petits errors tipogràfics: Can Colapi (falta la i final), Diables de (falta la “e” del DE), les escoles s’han de treure i posar-hi les AMPES només del Samuntada i del Ribatallada, l’esplai Esparver (sense la l’), i afegir-hi l’Associació de Veins de la Creu Alta
 
la tassa: s’han de treure les paraules GEGANTS, TIMBALERS, DIABLES I JOCS INFANTILS i posar-hi TABALERS I GRALLERS. els diables donen a entendre que hi haurà foc i no és el cas, i no hi ha jocs infantils preparats! si també hi vols posar el Pregó…
 
quantitat d’impressions: una per comerç col·laborador (el forn valls en demana 2 una per cada botiga) i una per cada una de les escoles. la resta es pot passar via telemàtica i fer-ne difussió per correus i altres xarxes socials.
 
el tema del got: no cal que els nens es portin got, si més no, no cal posar-ho al cartell, es demanarà internament a cada grup i cada grup s’autogestionarà el tema. de cara a repartir les xocolates, es farà amb gerres per ser més eficients.
 
tema colla de l’olla: s’ha de trobar un contacte que aquell dia ens obri i ens deixi passar a recollir i a tornar l’arengada i el rei carnestoltes. com a contactes hi ha l’alfons de l’obrador i l’aina monitora del menjador de l’escola, que també treballa a l’obrador. s’ha de parlar amb ells per saber com ho podem fer per recollir i tornar aquestes coses.
 
el guió de la festa: a 2/4 de 5 ens començarem a reunir a la plaça, on començaran a tocar el grup de percussió africana del David Egea
sobre les 5 farem una gran tabalada amb tots els músics a la plaça i acte seguit el Rei Carnestoltes llegirà el Pregó. 
sortida de la Rua amb els Diables de la creu alta+grallers dels geganters de la creu alta al capdavant, seguits de l’escola ribatallada, samuntada i creu alta (qui vingui, no s’ha definit), els tabals de les Forques de Can Deu i els esplais Esparver, Branca, Teranyina i Can Colapi.
a l’arribada al carrer Vilarrúbies (davant plaça Marcet) els grallers dels gegants de la creu alta i les Forques de Can Deu es retiraran i deixaran passar tota la rua per tancar-la amb música. així tenim la rua complerta amb música d tabals a la baixada i a la pujada i ningú es queda sense música.
sobre quarts de 7 es preveu l’arribada a plaça Creu Alta, es reparteix el berenar i amb la música ambient de la plaça ja fem el final de festa.
 
queda per definir: Llamps i trons: falta l’speaker (el Rei Carnestoltes) 
Branca: falta saber si la potència de l’equip de música fa necessari el butlletí elèctric
s’ha demanat (ens passaran un correu) un responsable per grup per tal que els regidors de llamps i trons tinguin un contacte directe i a més s’ha d’informar del nombre aproximat de nens que participaran a la festa per fer previsió dels berenars.
Llamps i Trons passarà un plànol d’ubicació a la plaça per cada un dels grups i que serà el mateix lloc per tal que puguin berenar amb tranquilitat quan tornin.
 
i crec que no em deixo res.
 
la propera reunió és dimarts vinent, a 2/4 de 10 del vespre a la Biblioteca del Ribatallada.
 
és necessari tancar el tema cartell entre demà i dijous màxim!!!
 
bona nit a tothom!
 
 
Txell