Butlletí de l’AMPA #24

butlleti24EDITORIAL

Abans de res, volem aprofitar per felicitar-vos l’any, ja que el que teniu a les mans és el primer butlletí del 2014.
Han estat dos mesos molt intensos, de festes, de celebracions i de feina. A l’escola s’ha treballat el gran projecte interdisciplinari de l’escola, el món del cinema, i els nens i nenes han descobert des de la feina dels guionistes, maquilladors, muntadors…, a la tasca dels directors, actors i actrius… Vaja que han fet la seva primera incursió en el món dels curtmetratges. També dir-vos que la festa de final de projecte, oberta a les famílies, ha estat un gran èxit de convocatòria, diriem que rècord i tot de pastissos. Tant a nivell d’AMPA com d’Escola encara ens queda molta feina per endavant, s’està treballant per poder disposar de les taules de llum que van demanar- nos des de Parvulari, hi ha l’escola s’han començat nous projectes, i ben aviat gaudirem d’una tarda de danses que els nostres fills i filles estan preparant amb molta ilusió. També tenim el Carnestoltes, que com sabeu, podreu participar a la gran festa que diverses entitats del barri estem preparant, i aquest any l’AMPA de la nostra escola ha estat una de les impulsores per tal de no deixar-se perdre aquesta festa, i ha aconseguit movilitzar molta gent amb molta il·lusió, per tal que la festa del Carnestoltes Infantil a la Plaça Creu Alta sigui tot un èxit, i sigui gràcies a tots!

Us deixem amb la lectura del butlletí, que esperem trobeu interessant , aprofitem per convidar a tots aquells pares o mares que tingueu alguna inquietud a participar i col·laborar o bé presentant un article o fent propostes de temes que volgueu que tractem.

I recordeu que disposeu d’informació actualitzada al blog de l’escola.

 

 Descarrega’t el butlletí      butlleti24tumb