Diada de Sant Jordi

Dimecres 23

Benvolgudes famílies,

santjordi1

Com cada any l’escola organitza uns tallers pel dia de Sant Jordi a la tarda.
Amb la finalitat d’organitzar millor els tallers, cada nen i nena tindrà un cartronet on s’aniran anotant els tallers que vagi fent cadascú.
Per un bon funcionament cal respectar el màxim nombre de participants a cada taller (a cada taula o espai estarà indicat). No es podrà repetir l’activitat per facilitar que tothom pugui accedir-hi.

Els alumnes de P3 fins a P5 aniran als tallers acompanyats pel seus familiars. Cal anar a buscar els nens a la classe a partir de les 3:15 per anar als diferents tallers. Una família pot acompanyar també a algun company del seu fill o filla però ha de comunicar-ho a la tutora. Els familiars són responsables dels nens que acompanyen.

Els nens i les nenes de parvulari que no tenen els pares a l’escola aniran acompanyats de les seves mestres.
Al final de la tarda, cada alumne/a
Els tallers finalitzen a les 4:15 per tenir temps per recollir tot el material. L’hora de sortida és com sempre a les 4:30. Si alguna família decideix marxar abans cal que ho comuniqui al tutor o tutora. Recordeu que als alumnes de Parvulari se’ls ha d’anar a buscar a les classes respectives.

Amb els alumnes farem un intercanvi de llibres. Per fer-lo cal que cada alumne porti a l’escola un llibre per intercanviar amb un altre company.
El llibre d’intercanvi serà per un company del cicle i per tant aniria bé escollir-lo conjuntament amb el vostre fill/-a i revisar que estigui en bon estat.

Podeu portar els llibres des de dilluns 7 fins el 10 d’abril. Les tutores dels vostres fills/-es seran les qui recolliran els llibres.
El dia 23 d’abril al matí farem l’intercanvi de llibres.
També us demanem que porteu uns materials per treballar als tallers de Sant Jordi:

• càpsules de cafè d’alumini de colors vermellosos i/o verds.

L’equip de mestres