Samarretes dels Tractors – Butlletí

samarretestractors

Els tractors estem molt contents de la bona acollida que ha tingut la nostra samarreta a tota l’escola.
Ja fa dies que la classe dels tractors van començar a treballar en la samarreta. Com ja heu vist, cada tractor va dibuixar el seu tractor i després va venir la difícil tasca de triar el color de la samarreta. Hi va haver diferents propostes i finalment, com ja heu vist, el groc va ser el color que els tractors van acordar .

Amb aquests dos elements, els dibuixos dels tractors i el color de les samarretes, l’Eli, una mare de la classe, va fer aquest magnífic disseny, moltes gràcies Eli per la feina feta!
I per fi arriba el dia de Sant Jordi, un dia molt especial per a tots. Junt amb els colors d’aquest dia, feia goig anar trobant per tot arreu el color groc del Ribatallada entre la gent passejant, parades plenes de llibres i de roses, senyeres…

Agraïm a totes les famílies que ens heu ajudat en la planificació reservant les samarretes i esperem que us hagi sigut pràctic aquest sistema.