Festa Major de la Creu Alta del 6 al 8 de juny

P1Benvolgudes famílies

Ens adrecem a vosaltres per fer-vos saber que el cap de setmana del 7 i 8 de juny és la Festa Major de la Creu Alta.

Us informem que un any més els alumnes que vulguin podran participar a la cercavila de Festa Major  que es fa el diumenge al matí, on hi participaran diferents colles de gegants, diables i l’escola Ribatallada, entre d’altres.

Els alumnes de Parvulari portaran el Drac Centpeus, els de cicle inicial faran de bastoners, els Taurons portaran els capgrossos i els Bolets i cicle superior faran de flabiolaires.

Oficialment la cercavila començarà a la plaça Creu Alta a les 12h.

Particularment, aquest any i com a novetat, l’Escola començarem a les 12:45h des de la plaça dels Usatges on ens afegirem al pas de la cua de la cercavila. Les previsions inicials són d’acabar l’acte a la plaça Creu Alta a les 13:30h amb un ball de lluïment de cada colla participant.

Més endavant ja us donarem més detalls. 

Us demanem que si teniu previst participar-hi us apunteu a les llistes que penjarem a les cartelleres on recolliu els vostres fills i filles (parvulari i cicle inicial) o bé ho comuniquin a les tutores (cicle mitjà i superior).

 

Equip de mestres