Informacions del Consell Escolar 26-5-2014

En la darrera sessió de reunió del Consell Escolar de l’ESCOLA RIBATALLADA del passat 26 de maig de 2014 es van tractar els següents temes:

En un primer punt es va aprovar la modificació d’un punt del Projecte Educatiu de Centre, on a partir d’ara, consta que la llengua anglesa serà present a l’escola des del Parvulari.

En un segon punt es va presentar i aprovar el calendari escolar del proper curs 2014 – 2015. En aquest apartat es va aprovar els dies de lliure disposició, els dies de jornada intensiva i les modificacions a l’actualització del Pla d’acollida per l’alumnat nou.

  • El curs començarà el 15 de setembre i acabarà el dia 19 de juny.
  • Vacances de Nadal del 24 de desembre al 7 de gener, ambdós inclosos.
  • Vacances de Setmana Santa del 28 de març fins el 6 d’abril.
  • Dies de lliure disposició seran: el 3 de novembre, el 16 de febrer i el 25 de maig.

 En un tercer punt es va escollir a l’Albert Pol com a responsable de la coeducació a l’Escola.

 Al quart punt es va informar que la quantitat d’alumnes que vindran a l’escola el curs que ve i els qui seran baixa.

 També a l’apartat d’informacions, relacionat amb les queixes del veïnat per la brutícia dels portals, bústies i voreres, es va acordar fer un recordatori a les famílies demanant-los que per civisme ni es fumi ni  es llencin burilles de cigarretes o altra brutícia al terra. Així mateix es va fer una nova demanda a l’ajuntament per tal que netegi les defecacions de gossos i voltants de contenidors dels veïns poc respectuosos. En aquest mateix apartat es va acordar que posar un rètol al carrer demanant que no es lliuri propaganda a la porta de l’escola.

En darrer punt, l’AMPA va informar dels alumnes apuntats al curs de natació pel casalet d’estiu i del Casal d’estiu.

També es va dir que el sopar de final de curs que organitza l’AMPA per a totes les famílies de l’escola serà el divendres 13 de juny. Es tornarà a fer amb carmanyola i es mirarà de fer un sol torn per menjar. Caldrà que els assistents es portin la cadira. Es demanaran taules a l’ajuntament. Les activitats extraescolars faran exhibició i hi haurà una actuació. El divendres 20 de juny es farà el dinar especial de final de curs.

El dia 28 de maig es va reunir la comissió permanent per aprovar un altre dia de lliure disposició que el Con Escolar Municipal ha recomanat que serà el 5 de desembre i les activitats organitzades per l’AMPA de la nostra escola.

Equip Directiu