Assemblea extraordinària AMPA

Benvolguts pares i mares,

 

Us convoquem pel proper dilluns 16 de juny a les 21:00h.

  1. La comissió de cuina-menjador URGENTMENT voluntaris per dur a terme el seguiment del curs vinent.

Reiteradament hem feta crida de pares i/o mares per poder estar en aquesta comissió a les últimes convocatòries de junta. Ja que no s’ha presentat cap voluntari el FUTUR del menjador és a la decisió que haurem de prendre el dilluns. No cal dir que tots els que utilitzen aquest servei i els que, tot i no utilitzar, el valorem molt hem de ser presents a l’assemblea.

  1. Com ja estareu informats, la nova llei de LOMCE i la LEC ens afecta d’allò més directa en l’educació dels nostres fills. Per tant juntament amb les recollides de signatures que s’està fent aquesta setmana volem també adherir-nos amb l’escola i reivindicar el nostre desacord amb aquestes lleis i reformes.

A l’assemblea votarem per decidir-ho entre tots.

 

Com heu vist els dos temes a tractar són molt importants com també la vostra assistència és de màxima importància .

 

Gràcies,