Butlletí de l’AMPA #26

butlleti26
 
Els Tractors marxem…

Ja hem arribat a final de curs i per a nosaltres els tractors no és un final de curs com tots els altres, és el nostre últim curs al Ribatallada i si tots els finals de curs són especials, aquest és el final de curs més especial de tots.

Per a nosaltres és un comiat de companys, mestres, monitors… i també un comiat de la biblioteca, de les classes, dels patis… del camí de l’escola, del soroll de la porta gran a l’obrir, de l’olor de llapis i paper… Aquests últims dies ens esperen moments d’intenses emocions: la festa de final de curs amb el comiat de tots els companys i mestres, i després el sopar dels tractors amb les nostres famílies i els mestres… són uns comiats emotius i plens de sorpreses que ens ajuden a fer el pas cap el que ens quedarà després, els records de nou anys de convivència junts.

Estem contents per tot el que hem viscut aquí, tristos perquè hem de marxar, però contents perquè ens hem fet grans i altre cop tristos perquè us trobarem a faltar… quin embolic oi? Però una cosa sí que la tenim molt clara i és que sempre més serem:

TRACTORS!!

 

 Descarrega’t el butlletí      butlleti24tumb