Extraescolars curs 2014/15

EXTRAESCOLARS2014

Novetats pel curs vinent!

El curs que ve s’afegiran a les activitats extraescolars actuals (Futbol, Percusió Africana, Playing with english Little, Playing with english Big, Escacs i Ioga per mares) Teatre musical, Multiesports, Multidansa i L’hora del conte.

Per tenir una previsió i poder programar l’inici d’aquestes activitats es demana que s’entregui a la secretaria de l’AMPA abans del 30 de juny aquesta inscripció omplerta. A partir d’aquesta data, les inscripcions queden obertes fins a l’inici de curs i cobrir totes les places. La reserva de places serà per rigurós ordre d’inscripció. Les activitats que no tinguin un mínim de 9 nens inscrits no es podran realitzar.

Les activitats començaran el dilluns 29 de setembre, i s’acabaran el 30 de maig. L’horari de totes les activitats serà de 16:30 a 17:45. De 16.30 a 16.45 els nens berenaran i després començarà l’activitat d’una hora de durada. Exepte, el Teatre musical que serà de 1h 30m.

El preu de totes les extraescolars d’un dia serà 21 euros/mes. El preu del futbol i multiesport serà de 37 euros/mes. El preu d’escacs serà de 25 euros/mes. Un cop iniciada l’activitat s’ha de complir el pagament de tot el trimestre, en cas de donar-se de baixa.

Teniu tota la informació dels extraescolars en el menú Extraescolars de l’esquerra del web.