Inici curs – Activitats AMPA

Benvolguts mares i pares de l’Escola Ribatallada,

A continuació us informem de les diferents activitats proposades per l’ampa pel curs 2014-15 i us convidem a que ens comuniqueu les vostres opinions i que us atreviu a col·laborar en la seva organització.

Pel proper curs, us convidem a que cadascuna de les classes continuï tenint un pare/mare delegat.

Podeu veure les activitats extraescolars en l’apartat d’aquesta web.

Podeu veure els canguratges o acollida en l’apartat d’aquesta web.

Podeu veure el servei de menjador en l’apartat d’aquesta web.

Recordatori important: Aviseu dels canvis en l’assistència o absència a menjador amb una nota a la bústia de menjador o una trucada a la cuina o a secretaria de l’ampa. Torneu a donar una nota quan el nen/a torni a quedar-se, sinó, entendrem que segueix sense venir. Es cobrarà el DINAR, per les absències no notificades.

Us seguim demanant la vostra participació en l’organització d’activitats. La junta de l’ampa

Sabadell, setembre 2014.