Objectes perduts

Benvolgudes famílies

Hi ha força alumnes que no reconeixen com a propis les jaquetes i carmanyoles d’objectes perduts. Tots ells no tenen nom. Us demanem que si els trobeu a faltar us adreceu al despatx de l’AMPA, a les 9,00h o a les 16:30h. Com que algunes carmanyoles contenen restes de menjar, per qüestions d’higiene, ens veurem obligats a llençar les que no es recullin abans del divendres 31 d’octubre.

Aprofitem per recordar-vos que a les 16.30h, un cop marxin els alumnes de l’escola ningú ha de tornar enrere a buscar objectes o deures oblidats. Entre les famílies i els mestres hem d’ajudar a fer responsables els alumnes.

Per acabar us demanem que no contesteu per mail els correus electrònics informatius que rebeu de l’escola perquè si ho feu se’ns col·lapsa el correu electrònic. Si teniu necessitat de comunicar-vos amb l’escola feu-nos arribar una nota al mestre a l’agenda de l’alumne o bé en un paper.

Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.

Equip Directiu