Butlletí de l’AMPA #27

butlleti27
 

Benvolgudes famílies,

Tots desitgem una bona educació pels nostres fills i és per això que dediquem un temps a
els deures a temps, saber buscar informació de manera segura, fer lectura amb família…
aquestes altres coses entrem a formar part l’Ampa, és a dir, volem una alimentació correcta i equilibrada quan els deixem a menjador, volem que s’ho passin bé fent extraescolars, volem ser informats quan hi ha alguna cosa relativa al funcionament de la classe o de l’escola… En fi tots volem el millor per a ells i elles i aquí és on també hem de donar la nostra opinió i fer suggeriments per que tot sigui més fàcil i còmode.
Alguns pares/mares fem de voluntaris/ries per què tot això sigui possible i formem part de la junta de l’Ampa. Ens reunim un cop al mes i decidim temes que ens involucren a tots, no cal dir que ens agradaria que tothom hi pugues dir la seva o si més no, saber anticipadament el que s’està gestant en aquestes reunions que tard o d’hora ens repercutirà d’una manera o una altra. Un cop l’any fem l’assemblea on es convoca a totes les famílies, es parla de tot el que s’ha fet i del que farem, aprovem els pressupostos del curs passat i la previsió pel curs actual, aprovem les quotes de l’Ampa i parlem de tot allò que ens preocupa o senzillament volem saber.
Aquest any hi ha molts canvis en els components d’aquesta junta, uns per que són pares o mares de sisè i han de deixar l’Ampa, altres per temes personals i d’altres per deixar lloc als nouvinguts. De fet l’Ampa s’hauria de renovar sovint, gent nova igual a noves idees. La resta de famílies creiem que tot funciona bé i per tant no cal preocupar-se, rebem la informació a temps, les inscripcions de les activitats extraescolars, ens passen els rebuts quan toca pagar-los i si tenim alguna queixa trobem a la Rosamaria sempre disposada a escoltar-nos.
Però tot això no es fa sol, ni tot funciona correctament si no hi ha voluntaris/ries per fer-ho. Volem que tu també et facis partícip d’aquestes tasques i que ens ajudis a fer-ho possible. Sense vosaltres l’Ampa no existiria i per tant tampoc hi haurien totes les activitats que es fan, el servei de menjador, el cangur del mati/tarda…
Prova-ho, no hi tens res a perdre i els teus fills agrairan la teva dedicació.

Alícia Guillem 

 

 Descarrega’t el butlletí      butlleti 27