Canvis menjador P3

Benvolgudes famílies,

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos de que hi haurà un canvi en el sistema informatiu del menjador que utilitzem al curs de P3 diàriament. Aquest canvi consisteix en que els informes de menjador es substituiran per l’anomenada “Llibreta viatgera”, un nou mitjà de comunicació entre família-escola amb la mateixa finalitat que els informes.

La idea és que aquesta llibreta anirà a casa cada dia, amb la informació corresponent del menjador, i l’endemà l’haureu de tornar a l’escola per poder anar completant la informació necessària en relació a l’hora del menjador. D’aquesta manera, podreu seguir informats diàriament.

Aquesta llibreta només la tindran aquells infants que es quedin a dinar cada dia. Els que es quedin puntualment, tindran un informe similar al que hem tingut fins ara.

Gràcies per la vostra atenció,

SERVEI DE MENJADOR