Entrevista a la nova secretària de la junta de l’AMPA

La Txell Castañé és la nova secretària de la Junta de l’AMPA des de començaments d’aquest curs 2014-2015. Des de la Comissió de Comunicació li hem volgut fer una petita entrevista de presentació, que ha acceptat de fer molt amablement.

22faces mics interviews


Per començar, a quina classe van els teus fills o filles?

El meu fill va a la classe del Lleons, que és una classe amb força femenina i paciència masculina, si se’m permet de dir! (riu) La tutora és la M. Antònia, que de debò, ens encanta a tots!!!

Quines tasques fas com a secretària de la Junta de l’AMPA?

La meva tasca és apuntar tot el que es diu a les reunions de l’AMPA i fer-ne un resum per posar-ho a les actes, que després s’aprovaran en la següent Junta. És molt divertit perquè sents les opinions de tothom, i també hi ha la responsabilitat que el text que redacti a l’acta sigui clar i entenedor per a tothom.

Quin és el teu repte a l’escola?

El meu repte és el benestar dels nostres fills i filles, poder administrar i fer propostes per aprofitar al màxim possible els recursos de la nostra escola, perquè tots els nens i nenes en puguin gaudir durant el temps que hi siguin amb alegria i germanor.

Fora de l’escola, a què et dediques?

Soc dissenyadora de moda, un món molt difícil amb molta competència.

I molt apassionant, suposo! I a part de la moda, quines són les teves aficions?

foto butlletí Txell CastanyeM’agrada molt la lectura. M’he proposat com a fita personal aconseguir llegir cada vegada més de pressa. Amb la pràctica, el ritme de lectura cada vegada és més ràpid. A part d’això, m’agrada molt llegir perquè llegint aprens sobre qualsevol tema, tant si vols passar grans aventures pel desert com si vols saber qui va arribar primer al Pol Nord, o bé qui va inventar la bombeta. Tot ho pots trobar a les pàgines d’un llibre! I el cinema també m’agrada molt, és com quan t’expliquen una història però pots veure les imatges, els paisatges…!

És una manera de viatjar sense moure’t de Sabadell.

Sí, però viatjar també m’agrada molt! Crec que és molt enriquidor culturalment i mentalment. Conèixer gent nova, els seus costums, saber espavilar-se si cal, t’adones que tu mateix ho pots fer tot! I si fas amics ja és insuperable!!!!!!!!!!!!!

Ja es nota, que t’agrada. Com et definiries a tu mateixa?

En general sóc una persona positiva, m’agrada pensar que sóc realista  i m’adono que a qui vol alguna cosa, alguna cosa  li costa, i que amb esforç i constància es pot pujar a qualsevol muntanya.

Digues una qualitat positiva de tu.

Sóc molt amiga del meus amics, m’agrada fer broma i gaudir de la vida amb tota la felicitat que pugui!

I algun petit defecte?

No tinc paciència, és un tret del meu caràcter. Però cada dia m’esforço a millorar-ho.

I per acabar, ens pots deixar una frase que ens faci reflexionar?

És una de les frases que em dic a mi mateixa moltes vegades: “Abans de fer i desfer pensa des de tots els punts de vista.” Perquè de vegades el nostre no és el millor i hem de ser capaços de veure’n d’altres per tal que l’acció empresa sigui la millor per a nosaltres i per a tothom.

Potser sí que tens raó. Gràcies!