Entrevista noves incorporacions de Menjador

La comissió de menjador és una de les que té més visibilitat entre les diferents seccions que té l’AMPA, perquè el servei de dinars és un dels més demanats per les famílies i avui dia és un requisit bàsic de qualsevol escola. És per això que és important que la comissió pugui treballar còmodament i es puguin anar millorant tots els aspectes que la seva tasca comporta.

L’any passat es van fer diferents crides al llarg del curs per tal que més pares i mares s’incorporessin a la comissió, pel fet que és important poder repartir la feina, i després de l’Assemblea Extraordinària del mes de juny es van aconseguir tres noves altes. És important saber que a l’Assemblea es va decidir subrogar la cuina a l’empresa Serunion i a partir d’aquell moment s’obrien unes noves necessitats, bàsicament de supervisió tant a nivell de menjar (qualitat, quantitat, diversitat…) com de l’atenció als nens (monitoratge al menjador, monitoratge fora del menjador, activitats…).

Us presentem, doncs, les mares que han entrat a formar part de la comissió de Menjador i que juntament amb l’Esther Bayan, vocal de la comissió, s’encarreguen de portar a terme les tasques comentades: 

{slider L’Albina Arredondo és una de les recents incorporacions a la Comissió de Menjador de l’AMPA. Com ja és habitual, des de la Comissió de Comunicació li hem demanat de fer-li una petita entrevista, i aquí en teniu el resultat.|closed|blue|blue}

foto butlletí AlbinaAlbina, a quina classe van els teus fills o filles?
 
El meu fill es diu Aleix, fa P4  i va la classe dels Cangurs.
 
Quines tasques fas a la Comissió de Menjador?
 
La Comissió de Menjador-Cuina la formem l’Esther, la Marta, la Susanna i jo. Actualment no és tanta feina perquè la gestió s’ha subrogat a l’empresa Serunion. Les nostres tasques són més aviat estar pendents del funcionament i, si hi ha qualsevol incidència, solucionar-la. Ara tota la gestió la porta l’empresa, però les decisions importants les seguim prenent nosaltres.

Quant de temps fa que ets a la Comissió?

La majoria vam entrar-hi a final del curs passat.
 
Quin diries que és el teu repte a l’escola?
 
Jo crec que intentar col·laborar i implicar-me amb l’escola i l’AMPA tot el possible, i fer que els nostres fills puguin tenir tot el necessari per a una bona estada a l’escola.

Què t’agrada fer, quan tens temps lliure?
 
Les meves aficions són llegir, anar al cinema i sobretot fer excursions amb la família. Ens ho passem molt bé sortint a la muntanya i al camp.
 
Com et definiries?
 
Intento ser alegre, sincera i positiva.
 
Digues una qualitat que t’agradi de tu mateixa.
 
Sóc una persona molt optimista i intento sempre veure el costat positiu a les coses.
 
Doncs ara et pregunto pel costat negatiu. Algun petit defecte que tinguis?
 
Sóc molt nerviosa i impulsiva.
 
I per acabar, ens pots deixar una frase que ens faci reflexionar?
 
“Quan estimes el que tens, tens tot el que vols.”
 
Em sembla molt encertada. Moltes gràcies!

Gràcies a vosaltres!

{slider La Marta Simó és una de les incorporacions recents a la Comissió de Menjador de l’AMPA. A la Comissió de Comunicació ho hem aprofitat per fer-li aquesta petita entrevista i que la conegueu una mica més bé.|blue}

foto butlletí MartaSimoAbans que res, a quina classe van els teus fills o filles?

La meva filla gran, la Isona, va a P4, a la classe dels Cangurs, i en Genís, el petit, començarà P3 el proper curs.
 
Quant de temps fa que ets a la Comissió de Menjador?
 
Vaig decidir formar part de la Comissió de Menjador a l’assemblea extraordinària que es va fer a finals del curs passat per parlar del servei de menjador. Des d’allà es va fer una crida als pares per poder ajudar la Comissió. Va ser llavors quan vaig decidir formar-ne part.
 
Tot i així, no he començat  fins aquest passat mes d’octubre, quan ja s’havia fet el traspàs de la gestió del servei de menjador a l’empresa Serunión.
 
I quines tasques hi fas, a la Comissió?

La meva feina a la Comissió és, principalment, de suport. El pes principal de la comissió el segueix portant la vocal, que és l’Ester.

La nostra feina és vetllar perquè es compleixin els acords amb l’empresa, solucionar els problemes que es puguin presentar i fer un seguiment de tot plegat.
 
Quin és el teu repte a l’escola?
 
Ostres… (riu). Doncs gaudir-ne, participar en tot allò que em sigui possible, contribuir perquè tot rutlli al màxim de bé… i confiar-hi!!!
  
A part d’embolicar-te amb comissions de l’AMPA, què t’agrada fer per passar-t’ho bé?

Gaudeixo molt estant amb la meva família, parlant amb els meus amics, o bé llegint quan tinc alguna estona de calma a casa… (fa cara que no és gaire sovint).
 
Doncs no et robo més temps. Moltes gràcies per l’entrevista!

{/sliders}