III Concurs de punts de llibre

Memorial Josep Maria Torruella

Tornem a posar en marxa una altra vegada el nostre ‘Concurs de punts de llibre’, en memòria de Josep Maria Torruella, perquè s’acosta la Diada de Sant Jordi i hem d’editar el “punt de llibre de La Creu Alta” com cada any.

Igual que en l’anterior ocasió, per aconseguir el disseny que diferencïi el d’aquest any, es convoca un concurs en el que puguin participar-hi tots els nens i nenes de La Creu Alta, i propers si ho desitgen, de manera que es triarà un com a guanyador, pel “jurat” que es reunirà a aquest efecte, i aquest serà el que editarem, publicarem i distribuirem a partir precisament del “dia del llibre”.

PuntdeLlibre2015

En principi, esplais i AMPAS dels col·legis del barri n’estan assabentats i ja ens aportaran opcions, com l’any passat. Però qualsevol participant, que compleixi les condicions demanades (14 anys o menys), pot presentar-se directament si així ho vol. A la nostra seu social, o a través de la Coordinadora Jove de La Creu Alta – Llamps i Trons, rebrem a tothom que s’hi apunti.

El tema dels dissenys, triat per a què serveixi de fil diferenciador del d’aquest any, és justament el de “Llamps i Trons de La Creu Alta”, de manera que els nostres joves tallarets i tallaretes comencin a conèixer amb això una de les principals tradicions pròpies del seu barri. Del nostre barri.

Per a què l’edició impresa del punt guanyador estigui disponible per a la Fira de Sant Jordi, el termini per rebre dissenys per participar s’acabarà el proper 30 de març. Si tot va bé, abans de la Setmana Santa ja coneixerem qui és l’autor o l’autora de la cara principal del “punt de llibre de La Creu Alta – 2015”.

Animeu-vos i animeu a la canalla. Apart d’un disseny guanyador, hi hauran altres distincions i repartiment de premis, amés de l’exposició de tots els presentats que muntarem dins dels actes de la propera Festa Major de La Creu Alta.

Us esperem…

Associació de Veïns i Veïnes de La Creu Alta

Viulacreualta