LA GRAN FESTA DE NADAL, SOBRE RODES!

Gran èxit de la festa nadalenca, organitzada aquest any per la classe de les Motos 

La tradicional festa de Nadal de l’escola va ser tot un èxit de participació i d’organització. La tarda del diumenge 21 de desembre, pares i alumnes van omplir el menjador de l’escola en la celebració de Nadal, que consistia bàsicament en un joc on s’utilitzen cartrons, guixes i unes boletes numerades.

Mentre els més menuts passaven l’estona corrent entre les taules i per sota les taules, i d’altres es feien passar el fred jugant a futbol al pati, la majoria dels pares i algun alumne avançat intentaven aconseguir algun premi aliens a la crisi: “el jubilat” seguia sent el seixanta-cinc.

20141221 185601

El nivell acústic de l’esdeveniment era l’habitual en una festa amb criatures, per a desesperació d’alguns “puretes” descol·locats, com l’autor d’aquest article, que no es volien perdre ni un número i tenien problemes per sentir cantar el lloro entre l’enrenou.

Cal dir que les definicions utilitzades van ser les tradicionals, amb profusió de sants, pelats, nenes maques i lletges, parelletes i parellasses, però els més celebrats eren, com quasi sempre, el 25 (Nadal!) i aquell… tan poc infantil.

Mentrestant, a la zona habilitada com a barra, els nens i nenes de la classe de les Motos feien pràctiques de microeconomia. Acompanyats i assessorats per alguns pares de la comissió de festes, oferien tiquets per a les partides o per comprar refrescs amb gas o altres substàncies perjudicials, patates xips o pastissos, que un dia és un dia i als pares no els apassiona el suc de préssec.

En definitiva, la festa va ser una bona ocasió perquè els ribatalladencs s’acomiadessin dels companys fins l’any que ve i comencessin amb bon humor aquests quinze dies sense escola tan esperats per nens i pares. Enhorabona!

DSC 0496

20141221 185621

IMG 5314

IMG 5318

IMG 5332

quinto ribatallada04

quinto ribatallada 01

quinto ribatallada 03

quinto ribatallada 05