Visita dels Reis a Sabadell

Famílies Ribatalladenques, us heu trobat que aquest any els Reis han estat una mica més generosos que de costum o que han encertat més en els regals que us han portat?
No hi doneu més voltes, tot té una explicació!

Aquest any un dels nostres alumnes, el Max Giralt de Granotes (1r), va ser escollit juntament amb tres nens i nenes més, a través de la web “Petit Sabadell”, per fer la lectura de la carta de benvinguda als Reis Mags a Sabadell. I potser aquesta n’ha estat la raó, un tema d’influència per proximitat, ara que estan tan de moda!

A primera hora de la tarda del dia 5 de gener, ben abrigats, el Max i els seus tres companys l’Edurne, la Berta i en Dídac, compartien escenari amb els tres Reis, i els feien arribar les seves peticions, totes molt solidàries. I en Gaspar, en representació dels Reis, ens recordava que la feina dels Reis és una tasca de tot l’any.

{slider Us deixem unes boniques fotografies de record de l’acte i també us passem l’enllaç per si voleu veure’n el reportatge complet que van fer els petits reporters de tot l’esdeveniment:|closed|blue}

Petits Reporters de Nadal: Cavalcada de Reis a Sabadell 2015

 

IMG 5668

IMG 5670

IMG 5722

 

{/sliders}