Xerrada “Orientacions per escollir escola”

Des de l’Ajuntament s’ha organitzat una xerrada el proper dia 7 de febrer, a les 10:30 hores, al Centre cívic de la Creu Alta, adreçada a famílies que en aquests moments estan en el procés d’escollir escola per a un infant que el proper curs començarà P3.

La Sra. Anna Ramis, autora del llibre “8 orientacions per triar escola”, del qual es lliurarà un exemplar per cada assistent, posa de manifest quins són els elements que les famílies han de valorar a l’hora de decidir una qüestió tan important.

Les famílies viuen amb cert neguit la tria d’escola i aquesta xerrada vol oferir recomanacions i posar en valor alguns aspectes que s’han de considerar i valorar. El coneixement del projecte educatiu, visitar les instal·lacions o conèixer l’equip pedagògic poden ser una bona forma d’obtenir elements que ajudin a escollir el centre que més s’adapta a les necessitats i expectatives de les famílies.

La xerrada és oberta i gratuïta.

+ Informació a http://ca.sabadell.cat/educacio/p/noticieS.asp#Noticia+2