Carnestoltes 2015

 

Després de l’èxit de l’any passat, enguany, recuperem el mateix format de celebració del Carnestoltes Infantil de La Creu Alta però amb algunes millores i novetats. La festa començarà al matí amb les activitats de l’Obrador i la Colla de l’Olla a la Plaça de La Creu Alta.

CARNESTOLTES 2015A 2/4 de 5, a la mateixa plaça, s’iniciarà la rua infantil fins al carrer Montseny, al costat de la futura plaça on ara hi ha el solar del Vapor Cusidó. La rua baixarà fins la plaça Marcet per l’avinguda i tornarà fins al Vapor pel carrer Montllor i Pujal. Allà berenarem, sentirem el pregó del Rei Carnestoltes (que ja veurem si el podrem cremar…) i ballarem amb la música d’en Pep Puigdemon.

El Carnestoltes Infantil de La Creu Alta compta, com no podia ser d’altra manera en aquest barri, amb la participació de nombroses entitats, persones i comerços: hi participen 4 esplais, entre ells els dos del barri (Esparver i La Branca) amb Can Colapi i Teranyina ; els tabalers dels Diables de La Creu Alta amb dues colles més (Bruixes del Nord i Forques de Can Deu); Els Grallers de La Creu Alta; les AMPAs de les tres escoles públiques del barri (Samuntada, Ribatallada i La Creu Alta); La Colla de l’Olla, l’Associació de Veïns/es (AVLCA) i la Coordinadora Jove de La Creu Alta – Llamps i Trons.

A més a més, cal agraïr el donatiu de coca per al berenar a càrrec de deu forns i pastisseries del barri.

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE PEL NOU VAPOR CUSIDÓ:

I si això fos poc, aprofitarem l’ocasió per donar veu i presència al col·lectiu Projectes Urbans Col·lectius (PUC), un grup de joves arquitectes que havent recollit les propostes dels veïnat i amb col·laboració amb l’AVLCA i Llamps i Trons, han dissenyat la proposta d’un projecte per donar vida als 5000 m2 del solar de l’antiga fàbrica del Vapor Cusdió. Des del PUC estan treballant en la preparació d’una exposició que explicarà, a grans trets, el projecte. Si tot va bé, podrem accedir a dins de l’espai al llarg de tota la tarda.

Per més informació veieu el cartell o seguiu-nos a les xarxes socials.

Que comenci la disbauxa!

Escrit per Coordinadora Jove de La Creu Alta – Llamps i Trons