Festival de pastissos

No era una mostra, no era un concurs, era un autèntic festival. Fins a 80 pastissos es van presentar per celebrar el final del projecte interdisciplinari de l’Escola que aquest any es dedicava al món de la música. L’èxit de la convocatòria ha estat absolut, si fa dos anys la mostra es completava amb una vintena de pastissos, i l’any passat vam doblar fins als 40, aquesta any hem tornat a doblar!

20150206 154217

 El tema del projecte era atractiu a tots els nivells, tant per als més petits com per als grans. I aquesta implicació que s’ha aconseguit tant en els alumnes com en les famílies des d’un bon començament ha tingut la resposta final de la manera més dolça possible. No va faltar ni imaginació ni sorpreses. Coques i pastissos amb fondant representant motius musicals, pianos, timbals i guitarres i altres representacions al·legòriques a la música, tot hi tenia cabuda i tot era ben rebut! La qüestió, com sempre, era participar-hi. 

La festa en si va ser molt simpàtica, tots els nens ens esperaven ben asseguts al pati amb els seus grups classe i van ser classificats en tres grups per fer més àgil la mostra dels pastissos que havien portat. Al mig del pati les sis taules previstes van haver de ser complementades amb alguna més per encabir-hi tots els pastissos. Els nens eren presentats pel Toni i passejaven el seu pastís per tot el pati, ensenyant-lo, ben orgullosos, als seus companys i als pares que hi havia instal·lats al darrere. I ben cofois amb la medalla de participació retornaven a seure amb el seu grup.
Uns quants pares i mares van encarregar-se de tallar els pastissos i un cop servits tots els nens, va ser el torn de les famílies de poder degustar les diferents exquisideses que s’havien preparat. Podem donar fe que la majoria dels pastissos estaven boníssims!
Ens consta que a l’Escola els va sorprendre molt agradablement una resposta com aquesta, que indica una molt bona salut en les relacions famílies-escola. Ens alegrem que sigui així i esperem seguir treballant per tal de mantenir-ho! Una vegada més, volem felicitar totes les famílies que hi van participar i animar les altres a fer-ho el proper any!

20150206 154146