Casal de Nadal 2018

Casal Nadal Flyer

Benvolgudes famílies,

Ja s’acosta el nadal i molt dies de festa i vacances per als mes petits. Per això, des de l’AMPA, i com a novetat us proposem el CASAL DE NADAL.

Tot el casal es desenvoluparà a l’escola Samuntada, ja que ho fem conjuntament tres escoles; Samuntada, Enric Casassas i Ribatallada, amb la col.laboració i organització, de tot el Casal, de VILLAGE NIU SABADELL.

Com moltes famílies coneixeu VIILAGE NIU SABADELL ens fa l’extraescolar d’anglès a l’escola, es una associació de lleure d’activitats i serveis educacionals i culturals on han creat per a nosaltres un Campus ple

d’activitats artístiques, musicals, esportives, experimentals… centrades en el projecte del Nadal.

A l’escola Samuntada es desenvoluparà el Casal, però el servei d’acollida es farà a cada escola. En el nostre cas, l’acollida es farà de 8h a 9h. A partir de les 9h els alumnes es desplaçaran amb els monitors de Village Niu a l’escola Samuntada. I el mateix a l’hora de la sortida i entrega dels alumnes als seus tutors autoritzats.

(PER A MÉS INFORMACIÓ DE TOT EL CASAL MIRAR ELS DOCUMENTS ADJUNTS).

Per poder organitzar, inscriure’s  i poder aclarir tots els dubtes que tingueu us adjuntem:

*La proposta de planificació: CAMPUSTEAM CHRISTMAS

*INSCRIPCIÓ AL CASAL ( documentació a omplir e informació del casal).

Si teniu algun dubte, adreceu-vos a la secretaria de l’Ampa,

BON NADAL!!

AMPA, Comissió d’extraescolars.