Intensius d’estiu

Benvolgudes famílies,

Hem començat a organitzar les activitats que des de l’AMPA us proposem per la jornada intensiva d’aquest any (Del 10 al 21 de juny),PiscinaiCasalet.

PISCINA

-Curset de natació a les piscines municipals Joan Serra.

-Activitat adreçada a l’alumnat de P4 a 6è.

·   P4 a 1er: De 15.30h a 16:15h (fan 0.45min. de curset). Sortida de l’escola a les 15:00h, arribada a les 16:45h.

·   2n a 6è:  De 16:15h a 17:00h (fan 0.45min. de curset). Sortida de l’escola a les 15:45, arribada a les 17:30h.

CASALET

-Activitats lúdiques i dinàmiques: Manualitats, teatre, contes, esport, i jocs d’aigua.

-Activitat adreçada a l’alumnat de P3 a 6è.

-Les activitats es faran a l’escola Ribatallada.

ANOTACIONS I PUNTS IMPORTANTS:

·         Des de l’AMPA us comuniquem que l’activitat de piscina va adreçada a l’alumnat de P4 fins a 6è, el motiu d’aquest canvi és per criteri organitzatiu, de gestió i educatiu. Hem valorat, meditat i reflexionat aquesta decisió recolzada per l’escola, pensant en uns objectius educatius i pedagògics, i pensant molt acuradament en el benestar i en el lleure més adequat i adient per als més petits.

·         Als arxius adjunts trobareu la butlleta de preinscripció per piscina i casalet amb tota la informació adient a les activitats i el cartell informatiu.

·         En el moment de fer la preinscripció s’haurà d’abonar 30€ (que es cobraran en el rebut de maig de l’AMPA) i la resta de diners es cobraran en el rebut de juny.

·         Període de preinscripciódel 30 d’abril al 10 de maig,PLACES LIMITADES I AMB RIGURÓS ORDRE DE PREINSCRIPCIÓ, un cop acabat el termini no s’acceptarà cap preinscripció.

·         És important que feu arribar la butlleta a la secretaria de l’AMPA, per tal de que les  preinscripcions tinguin el propi ordre d’inscripció.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar a la secretaria de l’AMPA,

Moltes gràcies,

Comissió d’extraescolars, AMPA RIBATALLADA.