Activitats extraescolars

Benvolgudes famílies,

Ens plau informar-vos que pel curs 2020-2021 organitzarem i desenvoluparem les extraescolars juntament amb la comissió d’extraescolars de l’AFA del curs 2020-2021 que es realitzaran a la vostra escola.

Som Village Niu, alguns de vosaltres ja ens coneixeu, som l’escola de lleure educacional de Sabadell i treballem amb metodologies de Nova Escola combinats amb el caràcter lúdic del lleure. Alhora portem metodologies com Glifing, Cambridge, Smartick entre d’altres.

Fins aquest curs hem realitzat l’extraescolar d’anglès i el campus dels dies de lliure elecció a la vostra escola, a partir d’ara se’ns presenta un nou repte i un nou projecte que iniciem amb la confiança de l’AFA i de totes les famílies de l’escola. Un nou projecte que esperem assolir amb èxit.

A partir de dilluns obrirem inscripcions a les extraescolars del curs 2020-2021. Les inscripcions seran online, mitjançant el nostre web: www.villageniu.net – Inscripcions- I heu de triar escola Ribatallada. Posteriorment rebreu un email de confirmació i ens comunicarem amb vosaltres per donar-vos l’accés a la nostra aula virtual.

Estem a la vostra disposició per qualsevol aclariment o dubte que pugeu tenir a l’email sabadell@villageniu.net

Atentament,

Village Niu,

Comissió d’extraescolars

AFA Ribatallada