Com serà el menjador?

Benvolgudes famílies,

Aquest inici de curs ve amb moltes novetats també al menjador.

Des de la Comissió de Menjador, juntament amb Serunion, volem fer-vos partícips dels nous canvis que venen donats per la situació COVID-19 i pel fet que la Rosamaria no farà el servei de menjador que feia fins ara.
Per facilitar la relació família-menjador tindrem una nova eina que creiem molt útil i necessària.
Es tracta d’una APP, “ColeCHEF“, on trobareu els menús, on podreu avisar quan es quedarà el vostre fill/a a dinar, fer diverses consultes, inclou la facturació, etc

En el PDF de més avall adjuntem la carta que ens han fet arribar Serunion per saber com descarregar-ho, com funciona, etc…

Per consultes o dubtes de registre a l’APP, més avall trobareu el telèfon i correu electrònic on us heu d’adreçar.
Compteu que tindrem un temps d’adaptació per fer-nos mes fàcil el canvi a tots, però a partir d’ara tot funcionarà amb aquesta APP per tant sempre que necessiteu el servei de menjador; quedar-se a dinar, informar de malaltia, avisar que un dia es queda esporàdicament, etc la via serà l’APP.


Informar-vos també que el proper dia 16 de setembre a les 9 del vespre es farà una reunió online per “meet” per explicar el funcionament general del menjador d’aquest any. Us farem arribar l’enllaç per correu electrònic.
Preparats per la nova aventura?

Bon profit
Comissió de menjador AFA Ribatallada