Tot sobre la nova DiverLudo

Benvolgudes famílies,

L’AFA, en col·laboració amb l’escola i l’empresa Village Niu, us informem que, com ja us ha fet arribar l´escola, pel curs 2020/2021 el servei d’extraescolars ha quedat anul·lat per prevenció de la Covid19.

La seguretat i el benestar dels nostres infants, així com la coherència amb el treball que es fa de prevenció durant les hores lectives i de menjador, ens ha portat a prendre aquesta decisió. En un espai on es mantindran uns grups estables durant tot el dia, amb tot l’esforç que això suposa, no tindria sentit que durant el servei d’extraescolars això deixés de tenir vigència.

Per aquest motiu, posem al vostre abast una altra alternativa de cara a la suspensió temporal de les extraescolars.

A partir del 14/09, quan iniciem l’escola, al matí continuarem amb el servei d´acollida mantenint grups estables i a la tarda existirà el servei de canguratge, DiverLudo. És un espai lúdic-educatiu on cada dia es tractarà una matèria diferent en horari de 16.30h a 18h de dilluns a divendres.

En aquesta franja horària es realitzaran una sèrie d’activitats amb durada d’uns 30 minuts aproximadament, per poder mantenir les franges horàries de la ludoteca/canguratge de tarda tradicional i el seu preu. Les matèries es faran de forma aleatòria i no es triarà activitat sinó franja horària, ja que no es tracta d’una extraescolar.

Amb aquesta alternativa, esperem cobrir totes les necessitats de les famílies de la nostra escola i, tanmateix, poder garantir els grups estables escolars (es garanteix mantenir els grups estables escolars a partir de 6 nens per curs, que disposaran de monitor i espai fixe), alhora que es fusiona el canguratge de tarda amb la DiverLudo.

LES ACTIVITATS QUE ES REALITZARAN SERAN:

ROBÒTICA: Partim des dels més petits de robots seqüencials fins a 6è amb el mindstorm, passant pel lego wedo i l’scratch
MULTIESPORT: Practicarem i coneixerem esports minoritaris i majoritaris.
MÚSICA EN COLORS: Aprenem el ritme i les notes de la música amb colors i ho relacionem amb les nostres emocions.
ANGLÈS AFTER OF SCHOOL & YOYOPHONICS: Reforcem la llengua anglesa amb la metodologia de Cambridge, prioritzant l’speaking, i amb els més petits aprenem anglès de forma fonètica, amb jocs i cançons.
MINDFULLNESS: Ens relaxem fent activitats de ioga.

PREUS PER INFANT

Ús fix (més de 10 dies al mes)
30 minuts diaris: 20 €/mes
60 minuts diaris: 30 €/mes
90 minuts diaris: 42 €/mes

Ús esporàdic (menys de 10 dies al mes)
30 minuts: 2 €
60 minuts: 3 €
90 minuts: 4 €

Pagament
Es podrà triar la forma de pagament: TPV, REBUT BANCARI, TRANSFERÈNCIA tant pel servei fixe com esporàdic.

El servei fixe, s’haurà de fer el pagament del 01 al 05 de cada mes del mes en curs.
En el cas de servei esporàdic, es farà el pagament una vegada disponible el rebut a l’Aula Virtual.

Els mesos de setembre i juny es pagaran en proporció al nombre de dies que s’hagi utilitzat el servei. A partir del 2n germà el servei tindrà un 5% de descompte en la quota de cada germà.

PROCEDIMENT PER FER ÚS DEL SERVEI

FAMÍLIES QUE JA HAN FET INSCRIPCIÓ D’EXTRAESCOLARS
Serà necessari que s’enviï un email mitjançant l’aula virtual o a l’email sabadell@villagneiu.net, sol·licitant el servei de DiverLudo indicant els terminis horaris i dies.
FAMÍLIES QUE NO HAN FET INSCRIPCIÓ D’EXTRAESCOLARS
Heu de seguir el següent procediment, que és el ja informat pel servei d’acollida i canguratge de tarda:

1.- En cas d’ús esporàdic:
Sempre s’haurà de fer reserva amb 2 hores d’antelació com a mínim i segons les ràtios, es confirmarà el servei. No hi ha plaça reservada. Es pagarà segons les reserves fetes, independentment de l’assistència, a no ser que s’anul·li com a màxim dues hores abans d’iniciar el servei.

Com demano el servei?

1.1.- Si esteu inscrits, si ja heu tingut o teniu l’accés a l’Aula Virtual:
Si heu participat a alguna activitat amb Village Niu, ja tindreu l’accés.

En cas de no poder entrar a l’Aula Virtual, envieu un email a Sabadell@villageniu.net, per tal que us reactivin l’accés.

Només cal enviar un missatge mitjançant l’Aula Virtual, indicant quin servei necessiteu (matí o tarda) i l’horari.

1.2.- Si no esteu inscrits, no teniu accés a l’Aula Virtual i, per tant, ens heu de proporcionar les dades i fer la inscripció:
Caldrà donar-se d’alta al servei omplint la inscripció online: El formulari d’inscripció el trobareu a: www.villageniu.net – Inscripció i trieu “CEIP Ribatallada”.

2.- En cas d’ús fix:
No cal reservar el servei. Sempre es té reservada la plaça. Sempre es pagarà el mateix independentment dels dies gaudits.

Com demano el servei?

2.1.- Si esteu inscrits, si ja heu tingut o teniu l’accés a l’Aula Virtual:
Si heu participat a alguna activitat amb Village Niu, ja tindreu l’accés.

En cas de no poder entrar a l’Aula Virtual, envieu un email a Sabadell@villageniu.net, per tal que us reactivin l’accés.

Només cal enviar un missatge mitjançant l’Aula Virtual, indicant quin servei necessiteu (matí o tarda) i l’horari.

2.2.- Si no esteu inscrits, no teniu accés a l’Aula Virtual i per tant, ens heu de proporcionar les dades i fer la inscripció:
Caldrà donar-se d’alta al servei omplint la inscripció online: El formulari d’inscripció el trobareu a: www.villageniu.net – Inscripció i trieu “CEIP Ribatallada”.

IMPORTANT‼
La DiverLudo garanteix mantenir els grups estables escolars a partir de 6 nens per curs, que tindran el seu monitor i espai fixe. No hauran de portar mascareta durant les activitats si es mantenen dintre del seu grup estable.

Si no s’arriba a un total de 6 alumnes per classe i franja, els infants estaran amb un monitor de suport, hauran de mantenir la distància de seguretat i no es treuran la mascareta. En aquest cas, això serà el prioritari: atendre els nens i realitzar activitats però garantint la seguretat.

No assistència – servei esporàdic: cal avisar amb 2 hores d’antelació a l’Aula Virtual.

Emergències i imprevistos: es comunicaran per WhatsApp al telèfon 722219307 (només en cas d’emergència). Caldrà indicar el nom de la nena/nen.

Pagament: No es poden fer pagaments en efectiu als monitors.

Les reserves s’acceptaran fins 2 hores abans de l’hora d’inici del servei.

El servei esporàdic es paga a mes vençut.

Cal ser soci de l’AFA per fer ús del servei d’acollida i DiverLudo.

Si teniu qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte amb Village Niu, a l’email: sabadell@villageniu.net

Atentament,

AFA Ribatallada
Equip Village Niu Sabadell

NOTA: Teniu tota la informació al menú -> Acollida