Calendari Extraescolars 2023-2024

Benvolgudes famílies,

❗Ja tenim el calendari d’extraescolars per aquest curs 2023-2024!

👀 Com podeu observar, trobareu 4 casuístiques diferents:

🟩 Extraescolars confirmades que s’*inicien la setmana del 18 de setembre*: ⛹🏻‍♀Multiesport i 🎭Teatre

🟨 Extraescolars que s’*inicien la setmana del 18 de setembre sense arribar al mínim* d’infants necessaris. La continuïtat i preu es veuran condicionats a un augment del nombre d’inscrits en un període de 2 mesos: 💃🏻Dansa (dimarts i dijous), 🎨Belles Arts i♟Escacs.

🟧 Extraescolars per a les quals ampliem el termini d’inscripció fins al 25 de setembre. En cas que s’arribés al mínim d’alumnes requerits, aquestes s’iniciarien la setmana del 2 d’Octubre: ⚽Futbol (dimarts i dijous).

🟥 Extraescolars que es cancel·len degut al baix nombre d’inscripcions: STEM, Musicàlia i Anglès.

🎉 A aquelles famílies que estaven inscrites a activitats cancel·lades, les animem a revisar les alternatives de les que disposen, ja que hi ha opcions de múltiples disciplines amb les que els infants podran gaudir molt.

📣 Des de l’AFA animem a totes les famílies a apuntar-se per tal de que entre tots puguem garantir la continuïtat de les activitats.

❓Per a qualsevol aclariment no dubteu en contactar amb l’AFA (afa@ribatallada.org) o amb Village Niu (villageniu@villageniu.net o via Aula Virtual).

Comissió d’Extraescolars