Casal de Nadal

Divendres passat van començar oficialment les festes nadalenques, amb l’encesa de les llums de Nadal i la Fira de Santa Llúcia. Amb aquesta arribada, des de l’AFA estem encantades de convidar-vos al nostre esperat Casal de Nadal, una celebració plena de màgia, alegria i diversió que ens acompanyarà en aquesta època tan especial de l’any, des del 21 de desembre fins al 5 de gener.

Prepareu-vos per viure activitats emocionants, jocs fascinants i sorpreses que faran brillar els ulls dels nostres infants. Fins i tot hi haurà una remullada a la piscina! El nostre Casal de Nadal serà el lloc perfecte per compartir rialles, crear records inoblidables i gaudir de l’esperit nadalenc en companyia dels amics i companyes de l’escola.

Podeu trobar tota la informació al cartell adjunt i, en cas de qualsevol dubte, podeu escriure a l’AFA (afa@ribatallada.org) o a Village Niu (per l’Aula virtual o a villageniu@villageniu.net).

🎄Bones Festes!!🎄