Butlletí de l’AMPA

EDITORIAL 
editorial

Després d’un any de silenci hem decidit reprendre l’edició del butlletí de l’AMPA. Tornem amb una comissió de Comunicació i Web ampliada, renovada i oberta a noves idees i incorporacions. Tenim una idea molt clara i volem fer del butlletí una eina útil d’informació de l’Escola, amb continguts que creiem que poden ser de l’interès general de totes les famílies que la configuren. Perquè, en definitiva, l’escola som tots, alumnes, pares i mares, el personal docent i no docent.

Donem gràcies a la voluntat d’implicació demostrada per l’AMPA i l’Escola en la presentació del nou projecte, i volem fer-nos ressò de les informacions que ens posen més en contacte amb el dia a dia de l’escola, amb les tasques que porta l’AMPA, i amb les persones que configurem tot aquest col·lectiu.

És per això que en aquesta primera edició volem presentar-vos una part de la nova Junta de l’AMPA i el nou equip directiu de l’Escola, posem cara i ulls als monitors del nostre menjador, que estan en contacte diari amb els nostres fills i filles, us fem cinc cèntims de les activitats Extra-escolars que podeu gaudir a la nostra escola… i moltes coses més que esperem seran del vostre interès. Aquesta és la línia que volem seguir, apropar l’Escola en la seva totalitat i complexitat a totes les famílies.

Però com tot, aquest és un camí de doble via, i esperem la vostra col.laboració en tot allò que cregueu interessant.

 

 Descarrega’t el butlletí      butlleti22